Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nollat

 

Tankarna har slutat flöda och glöda
Liksom drömmarna
Liksom själen

Överbelastade är de
Överkörda är de
Överkränkta är de

Orden faller fritt och utbrända
Jag faller fritt och utbränt
Själen faller fritt och utbränd

Det finns ingen väg in eller ut
Det låter bara slut
Det talar slut på livet

Allt omkring har kollapsat sen länge
Från börja början fick jag mitt slut
Kollaps talar mitt liv som en skapelse

Jag bara försatt fly allt omkring
Flyr tiden och drömmen bort
Flyr familj och människan bort

Jag sitter fast i nolltid zon
Plockar ord här och där och sätter ihop dem
Försöker bygga mig själv som en människa

Jag hittar ingen skapelse förbindes till mig
Jag hittar inget minne som talar om en människa
Jag hittar noll och illusion

Nolltid zonen äger mig
Nolltid zonen tänker inte släppa mig ut
Nolltiden nollställer mig

Jag har inget val än ge upp!
Min existens började från noll
Och efter sextio ett år i livet är jag fortfarande noll

Ödet var redan bestämd dagen gud existerade
Ödet går aldrig och aldrig att ändras
Ej mitt fel

GUD nollade mig!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-05-14 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP