Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majhaiku


titta ärlan
maskrosfrön
på barnets läpp




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-14 11:27



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
skönt fångat i flykten!
-ja, om det inte blåser bra, så får man hjälpa till att blåsa?!
....föreställde mig först att fröna hade hamnat där av sig själva, emedan de flyger överallt.
2019-05-15

  Annie b'larsson VIP
barnen är som fåglarna..
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP