Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smekmånad


Hotel Preluna

Smekmånad på Malta i slutet av juli
nära + 40 grader varmt. Ingen vind,
lugnt Medelhav.Tillbaka från poolen,
ringde room service för att beställa en
kall dryck. Tiden flöt på ingen servitör,
Ringde igen, slutligen dök servicen upp.
Genomsvettig, själva låg vi i underkläder
på sängarna och pustade.

Tackade och kommenterade ” I fell sorry
for you in this heat”, blixtsnabbt kom svaret,
“It doesn’t help me sir”.

När mannen lämnade vårt rum mumlade
han ”Keep fucking sir”.
Malteser är oftast vänliga men detta…




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-14 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje