Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upproret och välstånd på resa i en dialog..


Vem håller hårdast?



jag är bunden av dig 

du är orden jag tänker, men alltid bortom det normala 
du är fri och svårfångad, men fängslad i mitt hjärta (haha) 
du är i flykt från mina tappra försök att forma dig 
du är mer än vad jag tror och hoppas på 
du är beroende av mig, men det viskar vi inte högt om 

vi är "obeskrivbara" och svår lättja ligger oss nära,
du undrar nog varför, jag nog så, men vem fan bryr sig...?

Vem håller hårdast?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Vigge
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-14 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vigge
Vigge