Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer innebörd än vad första anblicken vill ge.. tror vi va..!!?


Dårarnas lag




Dom starka lämnar sina tårar och förvandlar dom till sina egna dårar...




Övriga genrer (Satir) av Vigge
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-14 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vigge
Vigge