Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*Lotus*


"Du söta lilla blomma, vad du mig vacker i dagen är

Får jag ge dig längtan o namnet Lotus

Jag ser dig stå sökandes längs markstig, där vinden blåser i stjälk o blad

Får jag ge dig min hand o följa med på vägen till drömmars land"




©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-14 13:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert
2019-05-15

    ej medlem längre
Otroligt vackert..
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo