Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIHETSKLOCKOR DÅ SKA RINGA

dagen rycker ständigt närmre

dagen som vi väntar på

när den frälsta skaran hämtas

till ett hem bortom det blå

 

frihetsklockor då ska ringa

och basunen ljuda klar

vi ska lyftas som av vingar

alla frågor ska få svar

ingen sjukdom då ska finnas

uti någon pilgrims kropp

de som brinna övervinna

då förverkligas vårt hopp

 

sälla dag som vi förbidar

och som Gud utlovat har

må vi bittida och tida

ständigt stå med lampan klar

 

LARZ GUSTAFSSON 14/5 2019

Om du vill höra mig sjunga sången:

https://www.youtube.com/watch?v=SAdodwgZ73Q

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-05-14 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP