Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska man KLOCKA sin bil?

Om sitt åk skröt en man från Kiel...
Som klocka den går, mil efter mil...
Åhörare log
och till orda tog:
- Bäst den går, om den förs, som en bil!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt