Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växer

 

 

gyllene morgon
parker doftar nyutslaget
gräsdagg ångar bort

 

kvitterfåglar döljs av grönt
locksång broderar dagen

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-05-14 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg