Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihärdiga Existensiella.

VARFÖR SKRIVER DU MED VERSALER?

varför skriver du med små bokstäver?

Om vi nu skriver ANTINGEN ELLER...
Eller om vi bara ska vara existensiella ett tag?

Om vi är EXISTENSIELLA...

På uppdrag...
Att leva vårt liv i bästa mån...

Om vi nu ska vara existensiella återigen, eller som en påminnelse av , vad vi aldrig kom fram till...

Då skulle det betyda, att jag kanske tog mig ett glas vin en fredagskväll...

Fredagskvällarna är mycket mera kända som njutningsfulla dagar, sägs det ju.
Men om det nu är så?...
Förvirrad, fastän jag tar stigen rakt fram.

Onsdagskvällarna omtalas också. Men är den lika njutningsfull som fredagen?

Var det en slump, att Daniel Defoe döpte sin assist i historien om skattkammarön, till fredag?

Kunde han se i framtiden, att med fredagarna var det något extra?

Om vi är existensiella... Det är allasom upptar sin plats på denna jord, men om vi inte ska vara så ihärdiga med att vara bokstavliga...
Så är ju njutningen var dag. Vad är din njutning?...
"När du får oväntat besök".

Ja, vid tidigare skrivsessioner, har jag nämnt mycket om kaffe, så det är inte så konstigt att jag citerar en kaffereklam.




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-14 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim