Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är att


Den Kärlek jag Saknar

Är den som ej finns mer
Att minnas det som kunde

Är svårare än att önska
Det framtida ödet




Bunden vers av Federico Romano
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano