Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lexikon- Versus Läxikon.


Att vara bäst utan för mkt ansträngning.

Att vara bäst behöver bevisligen inte tyda på att du vunnit en tävling,
Att vara bäst,kan vara att en toppendag gör dig hel, eller en annan person gör att du känner dig så hel, som bara du kan känna dig, när du själv gjort grundjobbet först.
Att formatera din hjärna med ditt Jag.

-Jag=Bäst.
-Aha, synonymer, Synonymlexikon.

Tänk om man kunde fuska i livet, och ha bra självkänsla angående det beteendet ändå. Som ett svar, som gick att finna när du gjorde dina läxor.
Det var längesedan nu, men ändå...

Lexikon stavas ju med E, mellan L;et och X;et i ordet, men tänk om...
Tänk om Lexikon stavades med Ä, istället för E, då skulle det bli; Läxikon.

Kunde det inte vara tydligare? Att alla Läxors svar, fanns i den boken?

Hade Läxikonboken...?
Blivit omtalad som legenden om pandoras box...
Att Pandoras box, inte var en box, utan....

Ett Läxikon.




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-14 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim