Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våren

 

försvinner i ett regn

men ändå lever glädjen

som allt tänder

fråga inte varför hjärtat brinner

Jag står på en strimma ljus

varenda åker längtar

varje droppe vatten betyder liv

för den lilla grodden

i öknen kan inget gro

allt torkar och dör liksom vi

vi är små groddar

där vi står med fötterna i jorden

alla behöver hoppets ljus, livets vatten

för att överleva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP