Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett privilegium

Vissa melodier och sångtexter
dröjer sig kvar inom mig
förutom musiken
förmedlar de också gamla minnen.

Tycker ibland att jag kan känna dofter
dofter från förr.

Jag blundar där jag sitter i den gamla fåtöljen.
Hör viskande röster, -väck inte farfar nu.

Inuti är jag vaken
men utanpå så sover jag





Prosa av Johan Strömstedt
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-14 17:57



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin prosa, känner igen!
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt