Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa citationstecken som förstör allting


Propaganda

V: ”Ett” Europa för alla, inte bara ”för” de rika

S: Vi ”vill” att EU ska ta fajten mot extremism och vara en garant ”mot” de som vill inskränka demokrati och mänskliga rättigheter.

C: ”Vi” står för sund och säker ”mat” tillsammans med starkare djurskydd.

L: Språket är en nyckel in i det ”svenska” samhället. Tidigare och bättre språkundervisning, mer tid i skolan för nyanlända barn och starkare incitament att lära sig ”svenska”.

MP: Vi vill att sol, vind och annan förnybar energi ska bli den enda som ”används”. Genom att satsa på förnybar energi skulle EU också kunna göra sig kvitt dyr importerad energi från länder som ”Ryssland”.

M: Sveriges medborgare har rätt till ”en” polis som fungerar, som effektivt ”förhindrar” och utreder brott samt som går att lita på.

KD: Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget ”liv” går hand i ”hand” med ansvaret för sin medmänniska.

SD: Sverige behöver en trygg och skyddad ”gräns” för att ”hålla” organiserad brottslighet, människohandel och terrorism borta.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Respons VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 18:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Därtill stirrar
Kina och USA
Med rädsla
Att Europas
Skall enas
Utrikespolitiskt
Och börja styra
och ställa i Världen
Utanför deras intressen
Och kontroll?


2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP