Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du känna någon saknad?

En dag kommer du att ringa på min dörr utan att jag öppnar
du kommer kanske att ropa mitt namn utan att få något svar
få tillbringa kalla nätter utan mig vid din sida
aldrig mer få höra min röst eller få njuta av mitt skratt
inte heller kommer du längre att få torka mina tårar eller stilla min oro

frågan är om du kommer att känna någon saknad?




Fri vers av Nattis83
Läst 644 gånger
Publicerad 2006-06-24 22:37



Bookmark and Share


  Lithia
Snyggt skrivet, starkt och uttrycksfullt! Gillar den verkligen
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83