Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestulen

Han svepte retsamt
nästan obemärkt förbi
Varje gång stal han en del
av det dyrbaraste hon hade
Nu känner hon sig avskalad
ända in till benstommen
Hos henne har han
inte mer att hämta
Ändå händer det
att hon saknar honom




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-14 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naket om hur kall sanningen kan vara
Bara ens egen kärlek kan klä själen varm igen..
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP