Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG KÄNNER ER INTE

Man skriver som man har förstånd till

Beskriver det man inte känner

Det är just såna nonsensböcker

som jag med nöje tar och bränner

Man utarbetar teorier

om Någon som man aldrig mött

Det bottnar mest i drömmerier

och ekar bara tomt och dött

Det blir ju så när fakulteter

ska bruka sina intellekt

Och lägger någon in sitt veto

så blir man stämplad som en sekt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2019

 

APOSTLAGÄRNINGARNA 19:19

MATTEUS 7:21-23

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-05-14 18:57



Bookmark and Share


  AKT VIP
Den var hård och rak.
2019-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack.
Dagerman kom liksom jag från Älvkarleby.
Ferlin är min stora förebild på poesins område.
Men det primära anser jag vara att detta är en protest mot allt akademiskt docerande med teologi och religion.
2019-05-14

  Algotezza VIP
Wow - det där var verkligen ferlinskt! Med stänk av Dagerman! Många applåder!
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP