Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När bara en upplever.....


Allting hände aldrig

Allting hände aldrig.....


Du var min bästa simulering,
likt den bästa flygtur jag aldrig haft.
Men med dig flög man alltid bland molnen,
orädd och fri.
Med dig så var allt möjligt, fast på låtsas,
så Jag inbillade mig varje djävla dag att det var vi.
Jag väntade som att det fanns en verklighet,
men allting hände aldrig.

Jag kände mig sedd i din blick,
berördes av orden du sade rakt ut,
men aldrig menade,
Jag grubblade över sånt du aldrig sagt,
rodnade över kyssen jag aldrig fick,
njöt utav din osynliga makt.
Min längtan brände som eld, överallt,
hela djävla tiden....
Mellan alla klyschor fanns nått genuint
och jag ville verkligen bli din.....
Det var så länge sedan nu,
men aldrig nånsin kommer jag att komma över,
att allting aldrig hände...




Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-14 19:49



Bookmark and Share


  M:tin
Ja det är sånt som bara händer en gång i livet, fin.
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale