Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen vid fotändan

Jag drömde i natt
att jag vaknade till i min säng.
Det knakade och knarrade i golvet
och en mörk oformlig skepnad
var plötsligt på väg in i dörröppningen.
Jag blev vettskrämd och ropade
med grötig stämma:
"Vem är du?"
Inget svar. Bara kall, mörk tystnad.

I samma ögonblick insåg jag
att jag drömde
och vaknade till på riktigt.
Det kändes som en tröst.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I annat fall, använd namnet Jesus och det onda måste fly.
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP