Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snaran tog vårt liv

En gång i tiden
kallade jag dig mamma
det sköra band vi hade då
blev ett smärtsamt rep
smutsigt
med hårda knutar

Vi tänkte båda
att det var den andres fel

Vi var båda vuxna nog
fast jag tänkte
att du borde varit mer vuxen

Jag orkade inte
Vi orkade inte

Repet blev en snara
snaran tog vårt liv

Idag kallar jag dig ingenting
.............................................




Fri vers (Fri form) av Helena Eklund
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-14 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sorgligt. Finns det någon väg tillbaka?
2019-05-29

    ej medlem längre
Stark dikt kram <3
2019-05-27

    ej medlem längre
Läste igår. I morse, i duschen, tänkte jag på den igen.
Den tog, mitt i hjärteroten!
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eklund
Helena Eklund