Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Milda dagar, vilda hagar och så lite salt

 

Hon åker dit där minnet spelar

och vrider sig i en dans

Hon rör sig över gränser

Hon står där inför en helhet 

hon inte längre delar

Hon låter allt slå emot henne

Möter salta stänk och stund 

som dränks i sol 

Hon åker dit där lugnet bor 

i allt och i henne

Hon skapar egna gränser

som milt välkomnar en

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-14 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP