Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bilverkstaden

finns det en snubbe som kallas för Polacken
Han har väl alltid kallats så och kommer väl för alltid
att göra så
Så självklart tror alla hans arbetskamrater att han
kommer ifrån Polen
Ända tills den dagen då en av dem råkade fråga honom
om hur det var med tjocka släkten i Warszawa
Och då Polacken svarade lugnt

Jasså, du undrar hur det är med min familj i Polen
Men jag är ingen Polack
Varför tror du det
Jag jobbar på lacken...

Ken Cassel
15/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-15 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel