Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör tio ave Maria och du är förlåten

Han går för att bikta sig hos prästen i den
katolska kyrkan eftersom det var länge sedan nu
Så han tar till orda

Förlåt mig fader, men jag har syndat

Men vad har du då gjort min son?

Jo, jag satte på min bästa väns morsa och när hennes man
kom hem och kom på oss i sängen
så vart han som helt galen då jag vart tvungen att
döda honom i självförsvar
Ledsen för det

Ta det lite lugnt nu min son, säger prästen
Det är sånt som händer
Kan hända den bästa
Men gör tio ave Maria så är du förlåten…

Han går för att bikta sig!

Ken Cassel
15/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-15 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel