Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag numera surfar på vågen.

Nej, jag ska inte älta, det som har varit. Men det är ändå grunden till denna historia. Om jag gjort si eller så, så hade historien tagit en helt ny vändning.

Det började med, att jag sökte hela tiden efter något. En högre mening att leva efter. Föga hade jag trott, att det räckte med att bara vara sig själv. Detta något. Jag sökte det i världsreligionerna, men saknade...




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-15 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim