Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farthållare saknas!

Vad har du med ditt hår då gjort?
Det är ju så uppblåst och så stort!
Det stormar här ju!
Nä, totalt stilla du!
Oj! Då har jag igen gått för fort!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 08:52



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Farthållare kan vara bra att ha
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt