Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsring

Att fortsätta
ändå
och bara gå på
Som man ju
måste ändå
När allt
kommer kring
i en evighetsring
Med en kärna av
ingenting
Men varför
vara så dyster?
När man i livet
kan dansa
lätt och yster
Om man så vill
Eller bara sitta still
och meditera
när man är trött
och inte orkar
dansa mera




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 10:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inget på jorden varar för evigt.
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP