Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Poetry.se logo


DEN SMINKADE OCH OSMINKADE SANNINGEN

Den som lägger in eller accepterar
vänförfrågan och följare
rekommenderas dubbelkolla
om personen verkligen är verklig
eller endast internetrelaterad,
för bakom den sminkade sanningen
kan det ibland dölja sig någon annan,
och är man inte på vakt,
kan man råka ut för någon
som endast är ute efter att
diskreditera dig.

För att vara riktigt om sig
och kring sig,
informerar man sig
om personen har någon diagnos,
förekommer i polis
och kriminalvårdsregistret.

I extremfall släktforskar man
på personen.

Det kan hända att bakom den
sminkade sanningen döljer sig
en Android humanoid robot.

*Notarius publicus




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2019-05-15 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP