Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

 

 

det finaste i livet

är ej all allom givet

när du lyckan finner

du så mycket vinner

 

kärlek, tro och hopp

endast sveket sätter stopp

vårda känslorna ömt

du får vad du drömt

 

kärlek är ej bara lek

inte heller smek

lek blir lätt allvar

för alla och envar

 

var sann mot dig själv

så även mot andra

sitt inte och skälv

må lyckans väg du vandra

 

alla sagor har ej lyckligt slut

men minns då vad som varit

om du kanske tagit fel beslut

och vad som en gång förfarit

 

livet blir vad vi gör det till

kanske inte alltid rätt

vi gör ofta vad vi vill

på så många olika sätt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 12:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livet är...
2019-05-16

  Feliaxel VIP
Det är så sant,livet blir vad vi gör det till
Tänkvärd text
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP