Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Yin & Yang 1


Ditt intresse

Behåll du ditt intresse
för apor!
Jag tittar på
fåglar.
Du är väl bara intresserad av
fåglarnas skit.
Jag ger fan i
dina babianers
Röd ARSLEN!!!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 13:28



Bookmark and Share


  AKT VIP
Smaken är delad liksom.....
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP