Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN

Jag tar inte dagen
som den kommer

Den blir
vad jag gör den till

I stort sett

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-15 14:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
kloksagt!
2019-05-22

  Lars Hedlin
Ja så är det ju! :)
2019-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Ibland orkar man inte göra.
2019-05-15

  ULJO
Klokt resonerat
2019-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Det finns en handlingskraft i texten som jag gillar!
Bra skrivet.
2019-05-15

  Feliaxel VIP
Ta dagen som den kommer och gör det bästa av den en sund idé
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP