Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han behöver bara ropa hennes namn

så högt han kan, för att få henne komma springandes
i ilfart rätt in i hans famn undrandes vad fan
det är som pågår
Har det hänt någonting nytt eller, medan hon slickar
honom ren i ansiktet
Ja, så en bättre vän än henne kan man väl knappast få
när hon är sådär kärleksfull och söt och grann
Den som verkligen bryr sig om en
Ja, är nästan intill helt osann
Hunden hans...

Han behöver bara ropa hennes namn!

Ken Cassel
15/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-15 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel