Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NED MED ALLA FLUMPROFETER!

Bibeln varnar för falska profeter

Jesus varnade uttryckligen

Dessa som dyker upp som kometer

men som i allmänhet störtar sen

Dessa ulvar i fårakläder

som förvanskar Guds heliga Ord

saknar ärlighet, saknar heder

Till förtappelsen går denna hord

 

LARZ GUSTAFSSON 15/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2019-05-15 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP