Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svit av formfria haiku. Publicerad första gången 2005


i vikens lila silver - dykänder

 
 


 

i vikens lila silver 
svallet 
svartvita dykänder i rad 

som en gul krokan 
ståtar träkyrkan på näset 
en minneslund 

tornspirans svarta kors 
väger tungt 
färjan klyver knipornas parad 

båten bullrar in mot hamn 
röster ropar 
motorer tystnar 

rödmålad vänthall 
tom 
dykänder lyfter – applåderar! 

i vikens lila silver 
svallet 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-15 17:49



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Fint färgsatt komposition!
2019-05-15

  Gunwale VIP
En vacker vy full av liv och rörelse!
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP