Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREV

Jag tror det var rätt det som hände.
Jag tror det jag sade var bra.
Jag tror att jag skrev som jag kände.
Jag tror det var rätt det jag sa.

Jag tror det var rätt det jag gjorde.
Jag tror det var bra att jag skrev.
Jag tror att det blev som det borde.
Jag tror det var bra med mitt brev.

Jag tror att jag skrivit det rätta.
Jag tror jag har sagt vad jag ska.
Jag tror att jag slutar med detta.
Jag tror att jag strecket ska dra.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-15 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP