Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


GUDS BARN ELLER DJÄVULENS

 

 

du är ett Guds barn eller djävulens

det finns inget mellanting

du är ett Guds barn eller djävulens

när allting kommer omkring

vissa predikar tvivel

men vad ska det tjäna till?

frälsning och försoning

är vad Jesus Kristus vill

 

det gäller att löpa linan ut

om du vill bli verkligt fri

det finns inget fullgott substitut

det finns bara bluffmakeri

så kasta dina tarotkort

lägg ned din meditation

skippa yoga och horoskop

för det HÄR är en REVOLUTION!

 

LARZ GUSTAFSSON 4/8 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-05-15 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP