Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


HÄRLIGHETENS LJUVA LAND

 

redan nu och redan här

är Du med mig, Herre kär

men en gång ska jag få se Dig som Du är

endast Du vet när det sker

och den nåd Du här mig ger

bär mig fram till det jag ännu inte ser

 

 

 

härlighetens ljuva land

inget enda jordiskt band

kan mig binda till planeten där vi bor

bortom denna mörka strand

ska jag ledas av Din hand

ty Din nåd är ofattbar, oändligt stor

 

 

 

redan här på denna jord

och i kraft utav Ditt Ord

har jag upprättad gemenskap med Dig, Far

vid basunens klara ton

sk jag lämna stridens zon

endast stofthyddan jag bor i ska bli kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/6 2017

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-05-15 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP