Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doris danska dock-dokumentär

Doris dokumenterar deras dockor
Duar dem, daltar, dissar, delar dealar
Det dummaste: degraderar den depraverade
”Din dumming” dånar Doris demoniskt
Döper den Donald Dump
Då duckar den dockan deprimerat dramatiskt
Doris dampar; ”din dumma debila djävla docka!”
Den deprimerade dockan duger dåligt
Då debuterar den danske drängen Dreben
”Davs deres dejlige docker!”
Doris döljer dramat, det dämpas, decimeras
Den duon dövar den danska dockverkstan
Dokumentären: ”Den danska dockmakaren” debuterar delvis då Doris delat den deprimerade dockans delar
”Den delen duger delvis”
Dreben delger Doris: ”Det dejlige dramat Doris din docksöta däka!”
Dödens dom döljer definitivt dekadensen




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-16 07:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndigt!
2019-05-17

  Sturesdotter
Dejligt dramatiskt.
2019-05-16

    Sefarge VIP
Det D-aktigaste
Jag nånsin läst!
Årets Diktofoni
Pris är ditt!
;)

2019-05-16

  Öknens Ros VIP
Duktigt diktat!
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP