Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär - Haiku

 

 

hand i hand på bänk

de förälskande njuter

kärlekens sötma




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-16 08:52



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Underbar känsla!
2019-05-16

  Per Drysén
Vacker syn
2019-05-16

  Feliaxel VIP
Kärleken den fantastiska känslan
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP