Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överenskommelse

 

 

det glittrar på fjärden

solen står högt på himlen

mannen i båten stävar hemåt

fiskelyckan har uteblivit

egentligen spelar det ingen roll

han vill bara känna frihetens vindar

hemma väntar hustrun

hennes frihet är när mannen är på sjön

de har en tyst överenskommelse 

att inte prata om den

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2019-05-16 09:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Utan att stort tänka på saken, det blir som naturligt för maken, att fiska i grumliga vatten, som kanske makan gör om natten, läsaren lade huvudet åt sidan helt naken...
2019-06-05

  Cikoria Blå VIP
Mycket fin text och grattis till att den blev utvald!
2019-05-30

  överlevaren VIP
Vackert och bra ordat!
2019-05-30

  Judas Ekholm VIP
Jisses, vad tjusigt!
2019-05-28

  Kungskobran VIP
I bland är det skönt att få vara ensam
men för det mesta inte
2019-05-16

  Feliaxel VIP
Tyvärr mångas vardag
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP