Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Kom hit
Kom hem
Förstör mitt smink
Med tårar, svett,
Panna mot panna
I en busig omfamning
På centralstation

Kom hit
Kom hem
You are my favorite person
Och min bästa vän.

Min puls slår till trummans slag
Allt i mig längtar efter dig
Varje dag
Mina händer saknar dina
Kom tillbaka snart
Allt i mig slår
Så hårt

Kom hit
Kom hem
Nu har vi
Börjat om igen

Vi har världen mellan oss
Hos mig är kylan
Hos dig är värmen
Emellan är det alla jordens element
Och tid
En väldans massa tid
Men det gör inget

Kom hit
Kom hem
Vi kan dansa virvlar i löven
Om och om igen

Det är fint att få sakna
Men vi har inget val
Ändå trygga
I det som vi har
Om jag hade valt
Hade du stannat kvar
Kom hit
Kom hem
Mitt hjärta
slår för dig än.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eleutheromania
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-16 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleutheromania
Eleutheromania