Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framkomlig väg


Intentionen

Riktningen
mot någonting

Din strävan

Allt som är du

Leder
någonstans

En framkomlig
väg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-16 10:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ibland leder vägen tillbaka i bland framåt ibland ingenstans
Fint formulerat
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP