Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger den slängd på en vind någonstans?

Tavlan. Min yttersta ansträngning att göra
hålrummen vackra.
Förföra dig att komma, närmare.
Är tråden mellan oss skör och inflammerad av det tillstånd du försätter den i?
I spindelväv och mörker.
Mina färger. Under högar av skräp?
Och motiven. Darrar de av spöklika nätter i natt?

Jag bara undrar.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-16 11:44



Bookmark and Share


  peter markurth
Färger döljer sanningen av början, bra
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP