Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går mot nya mål



Skrammel
Jag går mot nya mål

Skrammel
Jag siktar högt

Skrammel
Jag ger mig inte

Skrammel, skrammel, skrammel
(föll ihop)

Jag ser polstjärnan, den lyser så starkt. Om jag bara kunde nå den.




Fri vers (Fri form) av Storm Aska
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-16 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Storm Aska