Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna mina ord


Sanna mina ord
Det är fredag idag.

Idag ska jag ut och leva.
Idag ska jag ut och se i naturen, idag ska jag må bra.

Sanna mina ord
Det är lördag idag.

Idag ska jag älska och känna lycka.
Idag ska jag pussa och krama på en jag tycker om, idag ska jag känna frid.

Sanna mina ord
Det är söndag idag.

Idag vill jag inte leva längre.
Idag ska jag dra upp mina mungipor fast jag inte vill, idag ska jag hålla tyst fast jag vill skrika.

Sanna mina ord




Fri vers (Fri form) av Storm Aska
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-16 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag drar aldrig upp mina mungipor om jag inte vill.
Jag vägrar att förställa mig och spela teater.
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Storm Aska