Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet...

Familjen ser på vår högvakt...
Barn föräldrar beundrar dess takt...
Son sa, vad gör de där...
De vaktar ju vår kung här...
Tänker han fly från akt, trakt och prakt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-16 15:56



Bookmark and Share


  ULJO
Barns humor är oslagbar.
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt