Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Paulus första brev till korintierna 13 kap Kärlekens lov


TILL FULLO KÄND

 

Jag mötte

en man 


han klädde

av min själ


mörkrets plagg föll

och jag stod naken

 

för alltid älskad

till fullo känd

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-05-16 18:06



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Bästa Eeva Kilpi-stil! Fyndigt avklädande!
2019-05-19

  Lars Hedlin
Stark och avskalat
2019-05-19

    ej medlem längre
En fantastisk dikt som verkligen sjunger kärlekens lov. Vackert och gripande.
2019-05-17

  ULJO
Kärlek sann och äkta
2019-05-16

  Rise Little One
Den bästa kärleken man kan önska sig ...
2019-05-16

  Öknens Ros VIP
Att bli sedd för den man är, utan det mörka.
2019-05-16

  Feliaxel VIP
Mycket känslor i detta
2019-05-16

  Niliboy
Fint som i Höga Visan!
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP