Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


ISTÄLLET

 

hon var fem år och drömde om en värld i fred men det blev istället en värld av krig trakasserier mobbning och ständig psykisk misshandel till hon nästan dog och när hon såg sin mor misshandlas till döds av dessa gringos som kallade sig vänner och shamaner bestämde hon sig för att aldrig mer lita på någon världen var galen och ingen skulle komma till hennes hjälp efter att de också mördat hennes älskare den ende som vågat stå upp för henne och beskydda henne genom att slå näven i bordet och utropa att nu fick det vara nog hon visste nu att fred var ett farligt ord alla som uttalade det blev mördade och Jesus skulle de komma att spika upp på korset om och om igen

**************************************

 

 

VEM VILL LÄSA SÅNT HÄR TRÅKIGT. VILKA VILL ÄGNA TID ÅT PROBLEM. OCH VEM SKA LÖSA ALLA DESSA PROBLEM. INTE JAG IALLAFALL OCH KNAPPAST DU. VAD SKA ALLA DESSA TEXTER VARA BRA FÖR. VARFÖR SKRIVER MAN. VAD SKA DET VARA BRA FÖR.
VARFÖR INTE BARA VARA GLAD ÅT SOMMAREN.  ÄTA GLASS OCH GÖRA ROLIGA SAKER ISTÄLLET. 
Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-16 17:45Bookmark and Share


  Margta VIP
Stark text. Och det finns ett allvar i den som gör mig berörd. Det är viktigt att bli hörd och lyssnad på.
2019-05-17

  Gunwale VIP
Här fick vi både skämt och allvar på en gång! Snyggt förpackat är det, och en påminnelse om att skämt och allvar ofta tjänar på att jobba ihop!
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP