Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENINGSFULLT

Du döljer din skönhet
min själs blomma
den modige
bara hen, som vågar.
Kan få dig, där du prålar
vid avgrundens rand.

Min själs blomma
i vindpinad skreva
döljer sin skönhet

strävar endast att fånga
den sparsmakades blick.

© Bosse 16 maj 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-16 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten