Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det dags att lägga all min räddar-energi på mig själv. De andra klarar sig fint


Rädda mig själv

Jag är så duktig på att räkna ut vad du behöver
Jag är så duktig på att ge dig de där kloka råden
Men du är inte intresserad
Du är otacksam och gör som du vill

Du är nöjd och glad utan min hjälp
Du mår fint utan att jag kommer och räddar dig
Vart ska jag då gå med alla mina goda råd?
Mitt liv känns plötsligt tomt och meningslöst

Inser då att jag själv kan behöva några goda råd från en som vet vad jag behöver
Och plötsligt blev är mitt liv fullt med mål och mening
Nu får jag glädje av mig själv




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-16 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP